Erbjud dina kunder
ett garanterat leende

Du kan beställa ett certifikat som din kund/tandläkare kan sätta upp på sin praktik, väntrum. Certifikatet garanterar att de tandtekniska arbeten som ni levererar har designats och tillverkats i Sverige av kvalitetssäkrade laboratorier. Alla material som används är CE-märkta och patientsäkra.
Vi som arbetar med svensktillverkad tandteknik kan garantera din trygghet. Och ditt leende.

Certifikatet är kostnadsfritt men förutsättningarna för att kunna beställa ett certifikat är att du är medlem i Sveriges Tandteknikerförbund. ​

Bredvid kan Ni se exempel på certifikatet utseende. Certifikatet levereras till laboratoriets adress om inget annat angivits i beställningen. ​
För att beställa certifikat ber vi er fylla i formuläret som du kan ladda ner här»
När formuläret är komplett ifyllt kan ni antingen skicka det per post eller scanna in det och maila till kansliet. Vi behöver även er logotype samt en elektronisk underskrift mailad till oss för att kunna slutföra certifikatet.

När allt är komplett i beställningen utfärdar vi certifikat enligt era önskemål, detta kan ta några veckor. Har ni frågor gällande detta är ni välkomna att kontakta Cecilia Karlsson på kansliet.

Faktaboken om Svensk Tandteknik

Faktaboken om Svensk Tandteknik har i syfte att informera om vår bransch till patienter, beslutsfattare och allmänheten. Den har visat sig vara mycket uppskattad och Sveriges Tandteknikerförbund har fått mycket positiv feedback gällande den.
Ladda ned boken i PDF-format>>
Beställ ditt kostnadsfria ex här>>