Vill du annonsera här?
Som företagsmedlem betalar du 750:-. Vill du även ha en annons i tidningen betalar du 1 500:-.
Priset för icke företagsmedlemmar är 1 000:- (2 000:-) Annonserna ligger kvar tre månader efter införandedatum. Alla priser är exklusive moms.
Hör gärna av dig om tjänsten är tillsatt och du vill att vi ska radera annonsen tidigare.
tandteknikern@dentallab.se


Tandtekniker sökes

TL växer och bygger just nu ett nytt och fräscht laboratorium i västra Ystad. 

CadCam tekniker
Här söker vi dig som vill bli avdelningschef för ett team med fyra duktiga medarbetare. Du har goda kunskaper inom design av tandteknik och tillhörande konstruktioner samt att efterbearbeta det du har designat. Du ska kunna mjukvaran från 3 Shape och/eller Exocad. Vi har egen fräsutrustning samt 3D printing på TL. Tjänsten är på heltid.

Tandtekniker avtagbar protetik
Till avdelningen för avtagbar protetik med fyra medarbetare söker vi en avdelningschef. Din förmåga att samtala med kunder samt leda och delegera i samråd med kollegorna är av stor vikt. Din kunskap inom avtagbar protetik ska vara mycket hög. Tjänsten är på heltid.

Fast protetik/order
Här söker vi främst dig som har lång erfarenhet av fast protetik. Du ska kunna delta i terapiplanering med kunder, ansvara för att arbetena håller hög kvalitet och vara delaktig i tillverkningsprocessen av fast protetik. Tjänsten är på hel eller deltid.

Ståltekniker
Vill du vara med och starta upp en helt ny CoCr avdelning för avtagbar protetik på TL? Vi ser gärna att du har minst fem års erfarenhet av ståltillverkning. Du behöver ha enkelt att kommunicera med kollegor och kunder. Tjänsten på CoCr är på heltid.

Kontakt
Gemensamt för dig som söker någon av tjänsterna är att du har god samarbetsförmåga, god kunskap inom tandteknik och det lilla extra för att göra ett fint jobb med hög kvalitet.

Att du är noggrann och brinner för god service och hög kvalitet som är vår vision.

Friskvård ingår och vi har kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan senast 5 maj till Anders Linderoth 0705-091809 eller anders@tlystad.com eller Kontakta Thomas Jönsson för mer information av tjänsten på 0705-161046

Inlagt 15 april


Image

Inlagt den 15 april