NYTT ERBJUDANDE – STRUKTUR
Med anledning av covid -19 har vi beslutat att inte hålla i fler Strukturkurser en tid framöver då vi vill ta vårt samhällsansvar och förhindra vidare smittspridning.

Dock väljer vi att säga att vi ”ställer om” och inte ”ställer in” kurserna då vi tycker det är viktigt att ni ska komma igång med er kvalitetssäkring.

Vi vill därför ge er ett erbjudande om att få köpa Struktur utan att gå kursen. För 9 500 kr istället för 11 500 kr (exklusive moms) har ni nu möjlighet att få inloggning till den skarpa versionen och börja arbeta i Struktur på egen hand.

Om ni önskar detta erbjudande kommer ni även få bildspelet samt det material vi delar ut under kurstillfället (manual och beskrivning om de olika arbetsmomenten man gör inne i struktur).
Inne i den skarpa versionen av Struktur finns fler lathundar att tillgå som steg-för-steg visar hur man arbetar med systemet.

Skulle ni ändå vilja gå kursen framöver kommer mellanskillnaden (2000 kr) att debiteras företaget efter kurstillfället.

Självklart finns jag och Olle både via mejl och telefon för att besvara eventuella frågor som uppkommer när ni börjar arbeta i Struktur.

Vill ni se hur Struktur fungerar innan ni bestämmer er? Då kan ni får prova på vår demo-version av systemet.
Hör av er till solweig.hulten@dentallab.se om ni är intresserade av demo-versionen och/eller om ni vill köpa Struktur enligt vårt tillfälliga erbjudande.  

Anmälan till Struktur