Vill du annonsera här?
Som företagsmedlem betalar du 750:-. Vill du även ha en annons i tidningen betalar du 1 500:-.
Priset för icke företagsmedlemmar är 1 000:- (2 000:-) Annonserna ligger kvar tre månader efter införandedatum. Alla priser är exklusive moms.
Hör gärna av dig om tjänsten är tillsatt och du vill att vi ska radera annonsen tidigare.
tandteknikern@dentallab.se


Tandtekniker med intresse för digital tandteknik


Bene Tandvård AB söker tandtekniker.
Vi är en större tandklinik på Östermalm Stockholm, en trivsam klinik som utvecklas och växer. Vår klinik består av ett trevligt gäng som har roligt tillsammans om dagarna. Vår utrustning är modern och vi håller oss kontinuerligt uppdaterade med den senaste tekniken.
Bene Tandvård bedriver främst bastandvård, protetik, estetik och Invisalign tandreglering och har därutöver spetskompetens inom implantat, kirurgi, narkosbehandling för tandvårdsrädda, endodonti samt amalgamsanering.

I dag är vi sju tandläkare, 8 tandhygienister, tre tandsköterskor och två tandtekniker.
Bene Tandvård har funnits sedan 2009 och vi har växt till dubba storleken på bara några år.
I anslutning till kliniken har vi ett egenförsörjande tandtekniskt labb och även ett fåtal externa kunder. Labbet är utrustat med Sironas CAD/CAM-system. Mestadels arbetar vi digitalt.

Det dagliga jobbet består i att göra kronor och inlägg med utlämning samma dag. Vi fokuserar på att hålla hög service för våra kunder med patienten i fokus. Vid estetiska fall tar vi färg och provar in tillsammans med patient och tandläkare. På så sätt kan vi leverera hög kvalité och ofta på kortare tid än vad många är vana vid. Vi gör också större jobb, alltifrån flertandsfall, fasader, helbroar och implantatprotetik.

Vi söker dig med kunskaper om digital tandteknik och som gärna också har erfarenhet av implantatprotetik. Vi ser även att du behärskar porslinsbränning på zirkonia.
Du har ett stort tekniskt intresse, gillar att lösa problem och kan se möjligheter. 
Vi ser gärna att du är en person som kan hjälpa oss med idéer och produktutveckling. Störst vikt läggs förstås på din personlighet.

Tjänsten är ett vikariat för en föräldraledig kollega, med möjlighet till förlängning. Heltid- 40 timmar/vecka.
Vi emotser din skriftliga ansökan snarast då intervjuer kommer att ske löpande.

Utbildningsnivå: Eftergymnasial utbildning två år eller längre (krav)
Arbetslivserfarenhet: Tandtekniker, 1-2 års erfarenhet (krav)
Språk: Svenska (krav), Engelska (krav)
Kontaktperson: Caroline Pettersson, Ansvarig tandtekniker.
Tillträdesdatum: Snarast

Skicka din ansökan via mejl till: dentallab@benetandvard.se

www.benetandvard
Artillerigatan 16
114 51 Stockholm

Inlagt  den 27 maj

Tandtekniker sökes

TL växer och bygger just nu ett nytt och fräscht laboratorium i västra Ystad. 

CadCam tekniker
Här söker vi dig som vill bli avdelningschef för ett team med fyra duktiga medarbetare. Du har goda kunskaper inom design av tandteknik och tillhörande konstruktioner samt att efterbearbeta det du har designat. Du ska kunna mjukvaran från 3 Shape och/eller Exocad. Vi har egen fräsutrustning samt 3D printing på TL. Tjänsten är på heltid.

Tandtekniker avtagbar protetik
Till avdelningen för avtagbar protetik med fyra medarbetare söker vi en avdelningschef. Din förmåga att samtala med kunder samt leda och delegera i samråd med kollegorna är av stor vikt. Din kunskap inom avtagbar protetik ska vara mycket hög. Tjänsten är på heltid.

Fast protetik/order
Här söker vi främst dig som har lång erfarenhet av fast protetik. Du ska kunna delta i terapiplanering med kunder, ansvara för att arbetena håller hög kvalitet och vara delaktig i tillverkningsprocessen av fast protetik. Tjänsten är på hel eller deltid.

Ståltekniker
Vill du vara med och starta upp en helt ny CoCr avdelning för avtagbar protetik på TL? Vi ser gärna att du har minst fem års erfarenhet av ståltillverkning. Du behöver ha enkelt att kommunicera med kollegor och kunder. Tjänsten på CoCr är på heltid.

Kontakt
Gemensamt för dig som söker någon av tjänsterna är att du har god samarbetsförmåga, god kunskap inom tandteknik och det lilla extra för att göra ett fint jobb med hög kvalitet.

Att du är noggrann och brinner för god service och hög kvalitet som är vår vision.

Friskvård ingår och vi har kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan senast 5 maj till Anders Linderoth 0705-091809 eller anders@tlystad.com eller Kontakta Thomas Jönsson för mer information av tjänsten på 0705-161046

Inlagt 15 april


Image

Inlagt den 15 april