Vad kostar det?

NYTT ERBJUDANDE - STRUKTUR
Med anledning av covid -19 har vi beslutat att inte hålla i fler Strukturkurser en tid framöver då vi vill ta vårt samhällsansvar och förhindra vidare smittspridning.

Dock väljer vi att säga att vi ”ställer om” och inte ”ställer in” kurserna då vi tycker det är viktigt att ni ska komma igång med er kvalitetssäkring.

Vi vill därför ge er ett erbjudande om att få köpa Struktur utan att gå kursen. För 9 500 kr istället för 11 500 kr (exklusive moms) har ni nu möjlighet att få inloggning till den skarpa versionen och börja arbeta i Struktur på egen hand.

Om ni önskar detta erbjudande kommer ni även få bildspelet samt det material vi delar ut under kurstillfället (manual och beskrivning om de olika arbetsmomenten man gör inne i struktur).
Inne i den skarpa versionen av Struktur finns fler lathundar att tillgå som steg-för-steg visar hur man arbetar med systemet.

Skulle ni ändå vilja gå kursen framöver kommer mellanskillnaden (2000 kr) att debiteras företaget efter kurstillfället.

Självklart finns jag och Olle både via mejl och telefon för att besvara eventuella frågor som uppkommer när ni börjar arbeta i Struktur.

Vill ni se hur Struktur fungerar innan ni bestämmer er? Då kan ni få prova på vår demo-version av systemet. Demo-versionen har ni tillgång till i tre månader och är helt gratis.
Hör av er till solweig.hulten@dentallab.se om ni är intresserade av demo-versionen och/eller om ni vill köpa Struktur enligt vårt tillfälliga erbjudande.  

Övertagande av företag som redan har Struktur
När man övertar ett företag som redan använder Struktur måste rutinerna gås igenom och göras företagsspecifika. Därefter ansöker man om certifiering som åter godkänns av Sveriges Tandteknikerförbund.

För att certifikat ska utföras så måste övertagandet vara förknippat med deltagande på Strukturkurs, enligt ovan kostnad på 6 500 kr. (Om fler deltagare från samma företag går kursen så är avgiften 3 500 kr/person). Förutom heldagskursen, inklusive lunch och kaffe, inkluderar avgiften; användaraccess, av- och påregistrering, administration, uppkoppling, support och datahantering från PEEKAB.
Med andra ord så belastas inte det övertagande företaget med startavgiften på 5000 kr.

Den årliga supportkostnaden är på 900 kr och faktureras årligen i februari månad. Priserna är exklusive moms.

Självklart har vi en demoversion av Struktur. Hör av er till solweig.hulten@dentallab.se om ni är intresserade av att titta runt i systemet innan ni bestämmer er för att köpa det. Demoversionen har ni tillgång till i tre månader och den är helt gratis.

Nedan priser gäller när vi håller i en endagskurs i Struktur. 

Startavgift av kvalitetssystemet                    5 000:-/företag
Användaraccess samt introduktion             6 500:-/företag
(endagskurs med lunch och kaffe)
Extra deltagare från ditt företag                   3 500:-/person
(endagskurs med lunch och kaffe)
Årlig supportkostnad                                        900:-/företag och år
Priserna exkluderar moms