Viktigt inför nya lagstiftningen – MDR

Med anledning av covid -19 har vi beslutat att inte hålla i fler Strukturkurser en tid framöver då vi vill ta vårt samhällsansvar och förhindra vidare smittspridning.

Dock väljer vi att säga att vi ”ställer om” och inte ”ställer in” kurserna då vi tycker det är viktigt att ni ska komma igång med er kvalitetssäkring.

För att ni som inte har Struktur idag ska komma igång och starta upp ert kvalitetsledningsarbete vill vi ge er ett erbjudande om att få köpa Struktur utan att gå kursen. För 9 500 kr istället för 11 500 kr (exklusive moms) har ni nu möjlighet att få inloggning och access till den skarpa versionen och börja arbeta i Struktur på egen hand.

Om ni önskar detta erbjudande får ni även det övriga material vi delar ut och arbetar med under kurstillfället (bildspel, manual och beskrivning om de olika arbetsmomenten man gör inne i struktur).
Inne i den skarpa versionen av Struktur finns fler lathundar att tillgå som steg-för-steg visar hur man arbetar med systemet.

Skulle ni ändå vilja gå kursen framöver kommer mellanskillnaden (2000 kr) att debiteras företaget efter kurstillfället.

Självklart finns vi tillgängliga både via mejl och telefon för att besvara eventuella frågor som uppkommer när ni börjar arbeta i Struktur.

Vill ni se hur Struktur fungerar innan ni bestämmer er? Då kan ni få prova på vår demo-version av systemet. Ni har tillgång till demo-versionen i tre månader och det är helt gratis.
Hör av er till solweig.hulten@dentallab.se om ni är intresserade av demo-versionen och/eller om ni vill köpa Struktur enligt vårt tillfälliga erbjudande.