Yasmin Ali vann Tandteknikerns fototävling

Efter en fullständigt makalös spurt vann Yasmin Ali Tandteknikerns fototävling. Yasmin var den sista att skicka in sitt bidrag, men hon vann ändå och fick nästan 2 000 röster när alla “gilla” hade räknats samman.
Fullständigt otroligt!!! 🙂
Hundratusentalls människor runt om i världen har nåtts via Facebook och sett Tandteknikerns tävling och många tusen har varit med och röstat på bidragen.
Länge hängde Galina Hoordad bra med, med sitt bidrag, men hon fick ge sig på sluttampen. Hon fick ändå ihop mer än 1 400 röster. Fantastiskt.
Trea kom Soma Hashid med 165 röster. Fina priser i form av biobiljetter och presentkort till de tre vinnarna. Vi har också dragit en vinnare bland alla dem som röstade på vinnarbidraget. Suraya Ali får också hon presentkort på biobiljetter. Vinnarna kan mejla sina adresser till tandteknikern@dentallab.se så kommer priserna på posten.

Yasmin Ali berättar om sig själv och vinnarbilden:
“Jag är 25 år. Jag är färdigutbildad laboratorietandtekniker från KTS i Danmark med en bred kunskap inom tandteknik, som är det jag brinner för och drömmer om att hitta ett jobb inom.
Mitt tävlingsbidrag visar min resa från helproteser/partiella proteser som jag gjorde till hemlösa i Köpenhamn, fram till slutet av resan med en del av mitt examensarbete.
En bred vänkrets och en familj som hjälpte till gjorde det möjligt att nå så många “gillningar”.

Tack alla ni som var med och tävlade och ni som gillade bidragen. Alla deltagande bilder finns med i nummer 2 av tidningen Tandteknikern.

Björn Hasselblad, chefredaktör